Реклама

🙃 Наступний фільм Дені Вільнева може все-таки стати продовженням «Дюни»

Čytaty latynkoju
🙃 Наступний фільм Дені Вільнева може все-таки стати продовженням «Дюни»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Наступний фільм Дені Вільнева може все-таки стати продовженням «Дюни»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й Дені Вільнев говорив, що роздумує взяти паузу від пісків Арракісу після сиквелу «Дюни», схоже він все-таки змінив своє рішення.

Нещодавно видання Deadline повідомило, що Warner Bros. та Lionsgate (які відповідають за роботу Вільнева над «Дюною») обрали дату релізу для наступної стрічки режисера. Відзначається, що на новий фільм від Дені Вільнева варто очікувати уже 18 грудня 2026 року.

Хоча й цей проєкт офіційно залишається неназваним, однак джерела видання та багато інших кіножурналістів відзначають, що все-таки режисер планує уже завершити свою історію з «Дюною» та випустить саме у цей день «Месію дюни».

Загалом, якщо ця інформація підтвердиться, то 18 грудня 2026 року стане великим днем для фанатів наукової-фантастики, адже у цей день вони отримають нову «Дюну», а також новий фільм у «Зоряних війнах» з Дейзі Рідлі.

Водночас додамо, що раніше були повідомлення, що Дені Вільнев працює над новим фантастично-науковим фільмом, однак це був не «Месія дюни». Як буде насправді ми побачимо лише з часом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...