Реклама

👀 Вігго Мортенсен повернеться до ролі Арагорна, якщо отримає хороший сценарій або йому знадобляться гроші

Čytaty latynkoju
👀 Вігго Мортенсен повернеться до ролі Арагорна, якщо отримає хороший сценарій або йому знадобляться гроші
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Вігго Мортенсен повернеться до ролі Арагорна, якщо отримає хороший сценарій або йому знадобляться гроші
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Warner Bros. сколихнула ряди фанатів екранізації «Володаря перснів» від пітера Джексона новинами, що уже у 2026 році на нас очікуватиме окремий фільм про Ґолума, який зрежисує Енді Серкіс.

Відтоді до прикладу Ієн Мак-Келлен відзначив, що відкритий до повернення до своєї ролі Ґендальфа. Потім Енді Серкіс розповів, що у стрічці варто очікувати на камео знайомих нам персонажів. Звісно, що у нещодавньому інтерв’ю, яке Вігго Мортенсен дав для The Hollywood Reporter його не оминули питання про повернення до Середзем’я.

У актора запитали чи існує можливість того, що ми зможемо побачити його у нових фільмах за «Володарем перснів». Відповідь Мортенсена була доволі простою — все залежить від сценарію або фінансового становища актора.

Я не читав сценарій. Тому я не знаю. Сценарій для мене — найважливіша річ, якщо тільки я не збанкрутував, не маю грошей і мені не пощастило отримати будь-яку роботу.

У Мортенсена вирішили уточнити як часто він банкрутує. На це він відзначив, що цього уже давно не ставалося.

Відзначимо, що «Володар перснів: Полювання на Ґолума» від Енді Серкіса має вийти у 2026 році. Однак якою б тут могла бути поява Вігго Мортенсена в ролі Арагорна важко сказати, адже це має бути приквел до основної трилогії, де цей персонаж мав би бути дещо молодшим.

Окремо відзначимо, Мортенсен у своєму інтерв’ю згадав й про свій нещодавній візит до України на кінофестиваль «Миколайчук OPEN», де представив свою стрічку «Мертві не завдають болю». Актор та режисер відзначив, що хоча й доїхати до Чернівців було дещо важко, йому загалом усе сподобалося та особливо реакція глядачів на його фільм.

Мортенсен також додав, що для нього особливо важливо було особисто відвідати фестиваль, де презентуються світові стрічки. Він відзначив, що захід не відвідують самі кінороби і тому його присутність як творця була важливою.

Я був дуже радий, що поїхав, а ще я подумав, що у них є міжнародний кінофестиваль, на який приїжджають фільми з США, різних країн Європи та Азії, але не приїжджають ні режисери, ні актори. Я подумав, що було б добре, якби там був режисер.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...