Реклама

💍 2-й сезон «Перснів влади» буде присвячений «сходженню Саурона»

Čytaty latynkoju
💍 2-й сезон «Перснів влади» буде присвячений «сходженню Саурона»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💍 2-й сезон «Перснів влади» буде присвячений «сходженню Саурона»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно шоуранери серіалу «Персні влади» від Amazon розповіли, що другий сезон шоу буде сконцентрований навколо лиходіїв. Цього ж разу вони вирішили дещо конкретніше розповісти про те, що варто очікувати від продовження.

 

*** Обережно! Спойлери до першого сезону «Перснів влади» та його продовження ***

 

Патрік Маккей та Дж. Д. Пейн  у своєму новому інтерв’ю для журналу Empire розповіли, що захоплені своєю історією про сходження Саурона у другому сезоні.

До кінця першого сезону Саурону вдалося приховувати свою справжню ідентичність у вигляді чоловіка на, на ім’я Галбранд. У другому ж сезоні Саурон перевтілюється в ельфа, на ім’я Аннатар, і цього разу глядачі будуть співучасниками його обману.

У другому сезоні з'являється можливість... глядачі стають учасниками афери. Ми знаємо, хто він такий. Ми досить добре розуміємо, чого він хоче. Найцікавіше спостерігати за тим, як інші люди потрапляють у павутину.

Коли сезон розгортається, план починає діяти. Один молот за іншим починає падати, поки в останніх кількох серіях ви не усвідомлюєте рівень і ступінь його зла і наскільки глибоко він все це розпланував.

За словами Маккея усі інтриги Саурона об’єднають різних персонажів серіалу один з одним — навіть тих, які ще навіть не зустрічалися.

Всі наші історії починають ставати однією історією. І ця історія — про те, як відродження Саурона зачіпає кожного і загрожує всьому світу.

Я був дуже радий дійти до цього моменту історії, тому що це канон цього періоду. У вас є Саурон і Келебрімбор, які працюють разом, створюючи персні. Все, що робить Саурон — це служити іншим людям, звертатися до когось іншого. Так само як вся ця історія з Галбрандом була для Галадріель, цей новий образ уже для Келебрімбора. Це найкращий спосіб змусити його зробити те, що він хоче — зробити купу перснів, які будуть домінувати над усіма.

Нагадаємо, що другий сезон «Перснів влади» має вийти на Prime Video 29 серпня цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...