Реклама

😏 Енді Серкіс натякає, що у фільмі про Ґолума будуть камео пероснажів, яких «ми впізнаємо»

Čytaty latynkoju
😏 Енді Серкіс натякає, що у фільмі про Ґолума будуть камео пероснажів, яких «ми впізнаємо»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 Енді Серкіс натякає, що у фільмі про Ґолума будуть камео пероснажів, яких «ми впізнаємо»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно у Warner Bros. своїми новинами потішили фанатів, якщо не усіх фанатів «Володаря персня», то точно шанувальників кінотрилогії від режисера Пітера Джексона, адже нам анонсували спінофф про Ґолума.

Цього ж разу головний актор фільму та уже за сумісництвом й режисер Енді Серкіс вирішив розповісти трішки більше про свій фільм. Він відзначає, що хоча усе ще й на дуже ранніх етапах виробництва, проте він уже натякнув на камео знайомих для нас героїв:

Ще так рано; було б несправедливо брати на себе зобов'язання на цьому етапі. Але я скажу, що це буде глибоке занурення, де ми досліджуватимемо образ Ґолума. Можливо, будуть персонажі, яких ми впізнаємо, і які можуть повернутися. Я не скажу, хто саме.

Відзначимо, що нещодавно Ієн Мак-Келлен відзначив, що відкритий до пропозицій щодо повернення до ролі Ґендальфа, хоча у нього є й свої застереження.

Щодо Серкіса, то він також розповів, що розмови з Warner Bros. про повернення до Середзем’я почалися наприкінці минулого року і загалом для нього це мрія яка збулася:

Ми почали говорити про це приблизно вісім місяців тому. Вони казали: «Енді, ми справді хочемо відродити Середзем'я. Є так багато свіжих історій, до яких ми хочемо долучитися. Ми хочемо запустити цю нову хвилю, повернувши нас у світ Ґолума».

Вони попросили мене бути режисером. Це мрія, яка здійснилася. Працювати з людьми, з якими я люблю працювати, в країні, в якій я обожнюю працювати.

Також Серкіс додав, що Ґолум його ніколи не полишав, а тому він зовсім не переживає за своє повернення до нього. Актор відзначив, що не було ще такого дня, щоб хтось не попросив його промовити славнозвісну фразу: «Моє золотце».

Загалом окрім всього наведеного вище про стрічку відомо, що наразі її назва буде «Володар перснів: Полювання на Ґолума», а реліз фільму заплановано на 2026 рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...