Реклама

🎬 Bando Stone & The New World – в мережі злили трейлер нового фільму Дональда Гловера

Čytaty latynkoju
🎬 Bando Stone & The New World – в мережі злили трейлер нового фільму Дональда Гловера
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Bando Stone & The New World – в мережі злили трейлер нового фільму Дональда Гловера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В мережі з’явився перший трейлер майбутнього фільму Дональда Гловера під назвою Bando Stone & The New World.

Варто зазначити, що трейлер вперше продемонстрували в американських кінотеатрах IMAX перед прем’єрою фільму «Тихе місце: День перший». Про це сам актор та музикант повідомив за декілька годин до прем’єри в Instagram, додавши фото двох квитків в IMAX.

Схоже, багато шанувальників зацікавилися першим трейлером Bando Stone & The New World, оскільки в мережі почали з’являтися уривки з трейлеру, записані прямо на смартфони в кінотеатрах. Ймовірно, офіційно трейлер вийде в мережі вже найближчими днями.

З трейлеру стало відомо, що Гловер грає вигаданого відомого музиканта на ім’я Бандо Стоун, який повинен вижити в постапокаліптичному світі, попри те, що його єдиним талантом є спів. Так, персонаж Гловера об’єднується з іншими вцілілими, щоб дістатися до безпечного місця, але стикається з гігантськими кровожерливими істотами, електромагнітними пастками та іншими сюрреалістичними загрозами.

Закінчується трейлер питанням: «Ким ви будете, коли настане кінець світу?». Окрім Гловера у фільмі також зіграла актриса Джессіка Аллейн. Фільм супроводжуватиметься альбомом саундтреків від Childish Gambino, який, як очікується, стане його останнім повноформатним релізом в кар’єрі.

Дата релізу ні фільму, ні альбому ще не оголошена, проте раніше Гловер казав, що платівка вийде цього літа, а перший сингл Lithonia вже 2 липня.

Раніше ми розповідали, що Childish Gambino випустив новий альбом Atavista.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...