Реклама

🙃 Творці «Нікчемного Я» вирішили запозичити один з підходів «Сімпсонів» для своїх персонажів

Čytaty latynkoju
🙃 Творці «Нікчемного Я» вирішили запозичити один з підходів «Сімпсонів» для своїх персонажів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Творці «Нікчемного Я» вирішили запозичити один з підходів «Сімпсонів» для своїх персонажів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже невдовзі має відбутися прем’єра четвертого мультфільму «Нікчемний Я» і якщо ви слідкували за останніми трейлерами, то могли помітити, що й цього разу жодні персонажі у стрічці знову не постаріли. Це звісно не могло не викликати запитань до творців франшизи.

У своїй нещодавній розмові з Deadline режисер «Нікчемного Я 4», який також зняв і перші два мультфільми, розповів, що це загалом таке креативне рішення — «заморозити у часі» усіх персонажів. Кріс Рено відзначив, що він вирішив запозичити цей підхід із «Сімпсонів», які з 1989 року залишаються такими ж як були.

Це смішно, це часто згадується. Не думаю, що глядачам це цікаво. По-перше, до вашого запитання, ми могли б зробити історію про те, як Марго у 18 років пішла до коледжу... але ми використали підхід «Сімпсонів», згідно з яким ніхто не старіє. Вони застигли в часі. Я кілька разів дивився фільм з аудиторією, і я не відчуваю, що люди виходять і бачать у цьому проблему, запитуючи: «Чому Марго не подорослішала?».

Однак звісно це зовсім не означає, що персонажі не розвиваються впродовж усіх мультфільмів. До прикладу уже у новому «Нікчемному Я 4» доведеться зіткнутися з доволі серйозним викликом батьківства, адже він вперше стане біологічним батьком. Нагадаємо, що у результаті першого мультфільму він лише вдочерив трьох дівчаток.

Додамо, що «Нікчемний Я 4» має вийти у кінотеатрах уже 3 липня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...