Реклама

🐻 «Ведмідь», 3-й сезон — як критики та глядачі оцінили продовження серіалу

Čytaty latynkoju
🐻 «Ведмідь», 3-й сезон — як критики та глядачі оцінили продовження серіалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐻 «Ведмідь», 3-й сезон — як критики та глядачі оцінили продовження серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Hulu уже відбулася прем’єра третього сезону серіалу «Ведмідь». Варто відзначити, що вийшли одразу усі серії, тому якщо ви фанат цього шоу, то ви уже знаєте як проведете свої вихідні. Однак, якщо у вас є сумніви щодо перегляду, то як зажди ми для вас поглянули, що кажуть про продовження серіалу критики та перші глядачі.

Загалом критики доволі тепло зустріли третій сезон «Ведмедя». Так його рейтинг наразі на платформах, що збирають рецензії становить:

  • Rotten Tomatoes — 100% (варто враховувати, що це поки що на основі 5 рецензій)
  • Metacritic — 80/100 (найнижчий результат серед усіх сезонів)

У своїх оглядах критики відзначають, що це цілком гідне продовження серіалу і творцям вдалося додати «потрібні спеції» до персонажів, які уже цілком здавалися розкритими. Як завжди шоу похвалили за операторську роботу за візуальний стиль. Загалом оглядачі відзначають, що шоу має усе те, за що його полюбили: меланхолійний гумор та напрочуд людські історії.

У The Hollywood Reporter оглядач відзначає, що це, можливо, найкращий сезон серіалу:

Третій сезон «Ведмедя» — це епізод за епізодом — такий же хороший, що коли-небудь робив серіал. Можливо, навіть кращий? .... Нерішучість може бути захоплюючою, і я знайшов ризики, на які Ведмідь йде в цих 10 епізодах, захоплюючими. Але якщо ви сподіваєтеся, що події розвиватимуться з шаленою швидкістю, то цей сезон перебуває в підвішеному стані, що відображає його головних героїв та їхні відповідні моделі поведінки. Усе це призводить до фіналу, який неймовірно радісний і неймовірно нещасний, можливо, найбільш чітко відображає американські гірки депресії, які я коли-небудь бачив на телебаченні.

У The Telegraph відзначають, що загалом серіалу вдалося повторити попередній успіх, однак, можливо, цього уже недостатньо:

Немає сумнівів, що «Ведмідь» залишається одним із найкращих шоу на телебаченні, його власні незаперечні принципи — унікальний шлюб миру і хаосу, обрамлений чудовою операторською роботою і приголомшливою акторською роботою — присутні і правильні. Чи можна було б у третьому сезоні ще більше підштовхнути його, випустити на волю, ще більше прагнути до досконалості та яскравої співпраці? Я знаю, що сказала б Кармі.

Щодо відгуків перших глядачів, то наразі на Rotten Tomatoes рейтинг становить 81%, а на Meatcritic 5.5/10.

Загалом фанатам серіалу усе сподобалося і вони відзначають, що це саме те продовження на яке вони очікували, у якому є все за що його полюбили. Водночас дехто також відзначає, що серіал уже дійсно виглядає наче він уже на останньому диханні і не на стільки потужний як попередні сезони.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...