Реклама

🔦 HBO офіційно запустив серіал про «Зелених ліхтарів» в роботу

Čytaty latynkoju
🔦 HBO офіційно запустив серіал про «Зелених ліхтарів» в роботу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🔦 HBO офіційно запустив серіал про «Зелених ліхтарів» в роботу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Телеканал HBO офіційно придбав «Ліхтарі» — перший серіал, створений спеціально для DC Studios під керівництвом Джеймса Ганна та Пітера Сафрана.

Шоуранером восьми епізодів стане Кріс Манді, який працював над останнім сезоном «Справжнього детектива» та «Озарком». Він також буде виконавчим продюсером.

Також стало відомо, що серіал не буде обирати лише одного «ліхтаря» та зосередиться на історії двох супергероїв одночасно — Гела Джордана та Джона Стюарта, двох членів Корпусу Зелених Ліхтарів. За сюжетом, новобранець Стюарт і легенда Ліхтарів Джордан будуть «двома міжгалактичними поліцейськими, яких втягнули у земну таємницю під час розслідування вбивства в Америці».

Також варто зазначити, що Warner Bros. (якій й належить телеканал HBO) тепер буде відокремлювати свої проєкти — фактично, щось буде виходити під брендом HBO Original, а щось — під брендом стримінгу Max. Великі проєкти, як-от «Ліхтарі» або серіал про Гаррі Поттера будуть належати HBO. Варто зазначити, що це, ймовірно, стосується лише США, оскільки обидва бренди працюють в іншому світі під спільною назвою HBO Max.

Коли саме вийде серіал — наразі невідомо.

Раніше Джеймс Ганн розповів, хто працює над серіалом про «Зелених ліхтарів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...