Реклама

😏 Ентоні Старр назвав 4-ий епізод нового сезону «Хлопаків» «найприємнішим» з того, що він робив

Čytaty latynkoju
youtube.com
😏 Ентоні Старр назвав 4-ий епізод нового сезону «Хлопаків» «найприємнішим» з того, що він робив
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 Ентоні Старр назвав 4-ий епізод нового сезону «Хлопаків» «найприємнішим» з того, що він робив
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий сезон «Хлопаків» має дещо неоднозначні відгуки. Якщо критики згідно з Rotten Tomatoes оцінюють четвертий сезон як один з найкращих у шоу, то глядачі поки що не надто задоволені ним з рейтингом у 52% (найнижчий показник серед усіх сезонів).

Однак попри відгуки усі точно можуть погодитися, що уже вчергове у ролі Патріота (Homelander) сяє актор Ентоні Старр. Особливої відзнаки він заслужив після четвертого епізоду четвертого сезону «Хлопаків», який вийшов минулого тижня. Тоді до прикладу шоуранер Ерік Кріпке відзначив, що актор своєю грою у цій серії уже точно заслужив на «Еммі».

Відзначимо, що цей епізод показав, до якої міри Патріот не зміг оговтатися від травм завданих йому у минулому і як він вирішив справитися з усім цим власним способом і не без допомоги Ентоні Старра.

Актор розповів, як саме він вирішив працювати над цим епізодом та відзначив, що Ерік Кріпке дав йому по суті повну свободу дій:

Коли прийшов сценарій цього епізоду, я побачив послідовність сцен і пішов до (шоураннера Еріка Кріпке), і ми трохи переробили їх, щоб дати більше свободи в цей день.

Спочатку вони були написані дуже конкретно. У мене не було багато простору для руху протягом дня. Я підійшов до Еріка і сказав: «Я думаю, є інші місця, куди ми можемо піти, і я хотів би спробувати піти». Тож ми все змінили.

Того дня все зводилося до того, щоб просто з'явитися на майданчику, спробувати і подивитися, що вийде, а що ні. Я хотів, щоб ці сцени були дуже конфліктними. З одного боку, було певне відчуття ностальгії, трохи меланхолії та неймовірної травми, що наближається, але також і ціла суміш різних речей.

Загалом актор відзначив, що для нього це був один з його найприємніших досвідів на знімальному майданчику:

Якою б похмурою і безглуздою вона не здавалася зараз, це була, мабуть, одна з найприємніших сцен у моєму житті. Я отримав задоволення, роблячи це. Це не може бути достатньо дивним або достатньо темним для мене, і мені це подобається. На екрані ми робимо речі, які ніколи не робимо в реальному житті, тому це було дуже весело.

Наразі четвертий сезон «Хлопаків» ще продовжує виходити і цього тижня на нас очікує уже п’ятий епізод, який має продемонструвати куди далі історія заведе персонажа Ентоні Старра.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...