Реклама

🎥 Вийшов перший трейлер нової стрічки Роберта Земекіса, який знятий з однієї незмінної перспективи

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎥 Вийшов перший трейлер нової стрічки Роберта Земекіса, який знятий з однієї незмінної перспективи
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Вийшов перший трейлер нової стрічки Роберта Земекіса, який знятий з однієї незмінної перспективи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Роберт Земекіс, який вам відомий, якщо не за стрічкою «Форрест Ґамп», то точно за трилогією «Назад у майбутнє», готується цього року випустити свій новий фільм, який отримав щойно перший трейлер.

Стрічка з назвою Here («Тут») стане ще одним незвичним проєктом режисера. Фільм заснований на однойменному графічному романі Річарда МакҐвайра, який розповідає столітню історію одного будинку та різних людей, які в ньому жили.

Особливістю стрічки Земекіса буде те, що протягом усього фільму камера перебуває під фіксованим кутом і не рухається. Тобто увесь фільм глядачі будуть переглядати з однієї перспективи.

До того ж сама стрічка стани певним возз’єднанням зірок «Форреста Ґампа», адже головну пару фільму грають Том Генкс і Робін Райт, а сценарій фільму написаний Земекісом та сценаристом «Форреста Гампа» Еріком Ротом.

Генксу дісталася роль представника покоління в’єтнамської війни Річарда, а Райт грає його дівчину, а згодом дружину Маргарет. У фільмі використовувалися технології з омолодження та старіння, щоб зобразити подружннє життя пари впродовж всього життя. Водночас окрім цього й будуть сцени з історією їхнього будинку з початку 1900-х рр.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...