Реклама

🎬 Netflix оприлюднив акторів, які зіграють агентів «Барок Воркс» у другому сезоні One Piece

Čytaty latynkoju
🎬 Netflix оприлюднив акторів, які зіграють агентів «Барок Воркс» у другому сезоні One Piece
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Netflix оприлюднив акторів, які зіграють агентів «Барок Воркс» у другому сезоні One Piece
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал One Piece від Netflix знайшов перших нових акторів для свого другого сезону. Зокрема, стало відомо, хто зіграє четвірку агентів «Барок Воркс».

Таким чином, до шоу приєднаються Деніел Ласкер (Hidden Within), Камрус Джонсон («Бетвумен»), Джаззара Джаслін («Воїн») та Девід Дастмалчян («Оппенгеймер»). Вони зіграють ролі Містера 9, Містера 5, Міс Валентайн та Містера 3 відповідно.

Зазначимо, у манзі та аніме «Барок Воркс» — це злочинна організація, створена колишнім Шічібукаєм Крокодайлом для захоплення влади в королівстві Алабаста. Наразі невідомо, хто втілить в екранізації самого Крокодайла.

Нагадаємо, що One Piece — це відома серія манґи та аніме про хлопця Манкі Д. Луффі, який хоче стати королем всіх піратів. Він планує знайти скарб під назвою One Piece, який заховав видатний пірат Гол Д. Роджер. Цей скарб шукали тисячі людей протягом довгого часу, але досі без успіху. Манкі Д. Луффі збирає свою команду й вирушає у пригоди, у яких кожен з членів екіпажу розкриє свої потаємні здібності.

Також зазначимо, що перший сезон One Piece стартував 31 серпня 2023 року на Netflix і отримав високу кількість глядачів і схвалення критиків.

Раніше ми розповідали, що другий та третій сезон One Piece від Netflix можуть знімати одночасно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...