Реклама

😏 «Шрек 5» вийде у 2025 році, а після нього стрічка про Віслюка — Едді Мерфі

Čytaty latynkoju
😏 «Шрек 5» вийде у 2025 році, а після нього стрічка про Віслюка — Едді Мерфі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 «Шрек 5» вийде у 2025 році, а після нього стрічка про Віслюка — Едді Мерфі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча здавалося, що у 2010 році «Шрек назавжди» мав би завершити основну історію франшизи, але, видається, зелений огр невдовзі готується до свого повернення.

Доволі цікавою інформацією про п’яту частину «Шрека» поділився актор Едді Мерфі, який в англомовній версії стрічки озвучує Віслюка. За його словами нас очікує не лише «Шрек 5», а сольний мультфільм про Віслюка, який нарешті отримає належну увагу до своєї персони.

Мерфі відзначає, що наразі уже йде доволі активна робота над новим «Шреком»:

Ми почали роботу (над «Шреком 5») чотири чи п'ять місяців тому. Я записав перший акт, і ми будемо робити його цього року, ми його закінчимо. «Шрек» виходить, і (потім) Віслюк отримає свій власний фільм. Ми зробимо «Віслюка». Тож ми зробимо «Шрека», і ми зробимо «Віслюка».

Мерфі також уточнює, що наразі безпосередня робота над спіноффом про Віслюка ще не почалася, адже спочатку має вийти «Шрек 5»:

Я почав записувати «Шрека», думаю, він вийде у 2025 році, а наступним буде «Віслюк».

Загалом це доволі цікаве та навіть доволі конкретне оновлення стосовно майбутнього франшизи «Шрек», адже останні новини, щодо нових проєктів, які ми отримували були ще у квітні минулого року.

Тоді голова студії Illumination і консультант DreamWorks Кріс Меледандрі повідомив, що вже зараз активно йдуть перемовини з акторським складом «Шрека» щодо продовження легендарної серії мультфільмів.

Тепер зі слів Мерфі можна припустити, що ці перемовини були вдалі та робота над новим мультфільмом у самому розпалі. Однак поки що фанатам «Шрека» хоча й можна очікувати на стрічку у 2025 році, але варто все ж дочекатися офіційних анонсів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...