Реклама

🤔 Шоуранери серіалу Fallout підтвердили, що Роберт Хауз з'явиться у другому сезоні

Čytaty latynkoju
🤔 Шоуранери серіалу Fallout підтвердили, що Роберт Хауз з'явиться у другому сезоні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Шоуранери серіалу Fallout підтвердили, що Роберт Хауз з'явиться у другому сезоні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

*** Обережно! Спойлери по серіалу Fallout та грі Fallout: New Vegas ***

 

Перший сезон серіалу Fallout завершився з цілком зрозумілим натяком для фанатів цієї серії ігор. Звісно, що він був доволі відкритим і шанувальники можуть вибудовувати надто багато різноманітних теорій. Однак навряд варто очікувати на те, що нам розкажуть щось детальніше про продовження. Тут варто очікувати лише релізу другого сезону.

Однак шоуранери серіалу Fallout все-таки проговорилися про те, що один з основних персонажів з ігор, який лише на мить з’являється в першому сезоні однозначно буде в продовженні.

У своєму нещодавньому інтерв’ю шоуранери серіалу Fallout Женева Робертсон-Дворет та Ґрехем Ваґнер підтвердили, що Роберт Хаус «буде задіяний» у другому сезоні шоу.

Якщо ви грали у ігри цієї франшизи, то Роберт Хаус має бути вам відомим як містер Хауса — один з основних персонажів Fallout: New Vegas від Obsidian. У цій грі він керує містом Нью-Вегас у вигляді мозку під’єднаного до суперкомп’ютера, який дозволив подовжити його життя з довоєнної епохи.

У серіал ж Роберт Хаус з’являється в епізодичній ролі під час довоєнної сцени, в якій тодішній бос RobCo Industries намагається влаштувати змову з керівництвом Vault-Tec та головами інших компаній, щоб не лише пережити неминучий ядерний апокаліпсис, а й навіть спровокувати його.

Наприкінці ж сезону ми можемо побачити місто як з далека нагадує Нью-Вегас і тому тепер можна цілком очікувати на нього та появу містера Хауса. Однак який це все матиме вигляд ми дізнаємося лише з виходом другого сезону, який наразі не має дати релізу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...