Реклама

👀 Новий спінофф «Гри престолів» вийде «на початку 2025 року» — Джордж Мартін

Čytaty latynkoju
👀 Новий спінофф «Гри престолів» вийде «на початку 2025 року» — Джордж Мартін
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Новий спінофф «Гри престолів» вийде «на початку 2025 року» — Джордж Мартін
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За словами Джорджа Мартіна, творця франшизи «Гра престолів», новий серіал за мотивами його творів має вийти уже на початку наступного року.

Нещодавно стало відомо про початок зйомок нового спіноффу основної серії творів «Лицар Сімох Королівств». Однак не було повідомлено жодних деталей про те, коли можна очікувати на реліз серіалу. Проте тут у справу вступив Джордж Мартін, який у своєму блозі повідомив, що шоу має вийти на початку 2025 року:

Зйомки розпочалися минулого тижня в Белфасті, Північна Ірландія, де знімалася більша частина оригінальної «Гри престолів».

Нове шоу, засноване на моїй повісті «Лицар-бурлака», дебютує на початку наступного року, у 2025 році.

У ньому лише шість епізодів. Повість значно коротша за роман (особливо один з моїх романів), тому там менше вихідного матеріалу.

Сам серіал має нам розповісти історію двох героїв, які мандрують Вестеросом — це молодий і наївний лицар Сер Дункан Високий та його зброєносець Егг. Події шоу розгорнуться за 100 років до «Гри престолів» і 100 років після подій «Дому Дракона».

В епоху, коли рід Таргарієнів все ще утримує Залізний Трон, а пам'ять про останнього дракона ще не пішла з живої пам'яті, на цих неймовірних і незрівнянних друзів чекають великі долі, могутні вороги і небезпечні подвиги.

Відзначається, що цей серіал буде не таким масштабним як «Гра престолів», чи «Дім дракона». Шоу буде більш інтимним та зі світлішим тоном оповіді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...