Реклама

💸 Lionsgate не буде оплачувати маркетинг «Мегаполіса» Френсіса Форда Копполи

Čytaty latynkoju
💸 Lionsgate не буде оплачувати маркетинг «Мегаполіса» Френсіса Форда Копполи
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💸 Lionsgate не буде оплачувати маркетинг «Мегаполіса» Френсіса Форда Копполи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно стало відомо, що новий фільм Френсіса Форда Копполи отримав дату релізу у кінотеатрах Північної Америки. Уже 27 вересня там мають продемонструвати творіння легендарного режисера. Однак, виявляється дистриб’ютор стрічки Lionsgate не буде оплачувати маркетинг «Мегаполіса».

Копполі знову доведеться звернутися до своїх запасів та оплатити близько $15-20 млн на витрати пов’язанні з просуванням фільму.

Варто відзначити, що для самого режисера цей фільм є доволі особистим, адже працював він над ним ще з 1980-х років. Крім того, режисер уже вклав у фільм $120 млн власних коштів. До того ж Коппола відзначав, що «його абсолютно не цікавлять фінансові наслідки», якщо фільм не окупиться.

Нагадаємо, що раніше критики доволі неоднозначно зустріли фільм, а багатьох також дивувала сцена, де на сцену у кінотеатрі підіймався запрошений актор та вів діалог з Адамом Драйвером на екрані. Відзначається, що для показу у 1,500 кінотеатрів у Північній Америці деякі зали уже винаймають акторів для цієї сцени.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...