Реклама

🏍 «Байкери» — як оцінили критики новий фільм з Томом Гарді та Остіном Батлером

Čytaty latynkoju
youtube,com
🏍 «Байкери» — як оцінили критики новий фільм з Томом Гарді та Остіном Батлером
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🏍 «Байкери» — як оцінили критики новий фільм з Томом Гарді та Остіном Батлером
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

20 червня в кінопрокат нарешті виходить стрічка «Байкери» реліз якої мав відбутися ще у грудні минулого року. Однак тоді усі плани дещо сплутав страйк сценаристів та акторів у Голлівуді через який прем’єра стрічки посунулася і лише зараз ми зможемо переглянути новий фільм на чолі з Томом Гарді та Остіном Батлером.

Проте, як завжди напередодні виходу фільму своїми оглядами поділилися кінокритики і загалом їм стрічка сподобалася, адже на платформах які збирають усі рецензії «Байкери» мають наступні оцінки:

  • Rotten Tomatoes — 87%
  • Metacritic — 73/100
  • iMDB — 7.3/10

Загалом критики відзначають, що стрічку «витягує» в першу чергу харизматичний акторський склад, а також доволі «груба» історія, у якій Том Гарді та Остін Батлер почувають себе «як риба у воді». Оглядачі відзначають, що «Байкери» це все-таки доволі клішована історія про мотокультуру, однак цілком варта уваги та перегляду.

У журналі Empire відзначили, що загалом фільм чудовий, однак дещо поверхневий:

Це радше повільне, ніж гостросюжетне, дослідження минулої ментальності мотогедів у її найбільш в'язкому та жорстокому прояві, зняте чудово — але лише зачіпає поверхню.

У Variety зі свого боку відзначають, що це один з тих фільмів, який розповідає про байкерів не як п’яниць та розбишак, а в першу чергу як людей:

Свіжий погляд на речі. Він робить великий крок до олюднення постатей, які довгий час були спотворені в кіно, і водночас дає глядачам привілейований доступ до їхнього внутрішнього світу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...