Реклама

🤔 Том Гарді сумнівається, що сиквел «Шаленого Макса» відбудеться

Čytaty latynkoju
peakpx.com
🤔 Том Гарді сумнівається, що сиквел «Шаленого Макса» відбудеться
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Том Гарді сумнівається, що сиквел «Шаленого Макса» відбудеться
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Том Гарді напередодні виходу свого нового фільму «Байкери» дав кілька інтерв’ю, які звісно що не обійшлися без запитань про «Шаленого Макса» на фоні нещодавнього релізу «Фуріози» та чуток про можливий сиквел «Дороги гніву».

Щодо продовження стрічки 2015 року, у якій актор зіграв Макса Рокатанскі, Гарді в розмові з Forbes доволі коротко відзначив, що він має сумніви щодо «Шаленого Макса: Пустка» (Mad Max: The Wasteland):

Я не думаю, що це відбудеться.

Таку відповідь можна розуміти по різному. З одного боку Гарді може мати на увазі, що стрічка відбудеться без його участі. З іншого боку він можливо все-таки бачить, що «Фуріоза» дуже слабко виступила у прокаті та не зуміла окупити своє виробництво, яке коштувало понад $160 млн.

Водночас актор в інтерв’ю для Variety відзначив, що ще не бачив «Фуріозу» та похвалив Джорджа Міллера (режисера та творця франшизи «Шалений Макс):

Я впевнений, що «Фуріоза» матиме величезний успіх, на який по праву заслуговують Джордж, Аня (Тейлор-Джой) та Кріс (Гемсворт). Я великий фанат «Шаленого Макса» і фан «Дороги гінву» і фан «Фуріози». Я не бачив цей фільм, але знаю, що він має бути особливим, адже він виходить від Джорджа.

Відзначимо, що реліз «Фуріози» відбувся у травні з того часу стрічці вдалося зібрати лише $160 млн, що при бюджеті у $168 млн очевидно замало для того, щоб окупитися. Тому логічно, що багато хто наразі говорить про те, що після такого невтішного результату студії не захочуть ризикувати з новим «Шаленим Максом».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...