Реклама

🌚 Режисер «Дедпула і Росомахи» спеціально додав у фільм жарт на заборонену Disney тему

Čytaty latynkoju
youtube.com
🌚 Режисер «Дедпула і Росомахи» спеціально додав у фільм жарт на заборонену Disney тему
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Режисер «Дедпула і Росомахи» спеціально додав у фільм жарт на заборонену Disney тему
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У GamesRadar+ продовжують ділитися з нами уривками інтерв’ю Шона Леві для журналу Total Film. Цього разу ми можемо дізнатися про те, що режисер «Дедпула і Росомахи» замість того, щоб просто виконати одну з вимог Disney вирішив її обіграти у своєму фільмі.

Відомо, що «Дедпул і Росомаха» стане першою стрічкою у кіновсесвіті Marvel з рейтингом R (не для дітей). Однак у Кевіна Файгі, який власне курує розвиток цього всесвіту були певні заборони від Disney щодо допустимості певних тем та ризикованих жартів.

Леві відзначив, що ще на ранніх етапах виробництва йому дали чітко зрозуміти, що тема вживання наркотиків є забороненою. Однак режисер вирішив, що це можна навпаки використати у фільмі про супергероя, який відомий тим, що ламає четверту стіну.

І ми подумали, що це буде цікава розмова. Давайте напишемо сцену-діалог про те, як це було.

Додамо, що ви уже можливо бачили цей жарт у одному з трейлерів фільму, у якому Дедпул ламає четверту стіну та говорить, що кокаїн це «єдина річ, яку Файгі забороняє» після чого йому пропонують «підмести доріжку».

Чи буде це єдиний жарт, чи на нас очікує ще щось у такому ж дусі ми уже зможемо дізнатися 25 липня, коли відбудеться прем’єра «Дедпула і Росомахи».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...