Реклама

✅ Офіційно: Sony працює над сиквелом екранізації Uncharted

Čytaty latynkoju
✅ Офіційно: Sony працює над сиквелом екранізації Uncharted
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ✅ Офіційно: Sony працює над сиквелом екранізації Uncharted
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пройшло трохи більше ніж два роки з виходу стрічки «Uncharted: Незвідане», яка екранізувала один з найпопулярніших ексклюзивів PlayStation про Нейтана Дрейка. З того часу було не надто багато інформації про можливе продовження цієї кіноадаптації окрім слів акторів.

Проте, тепер, видається. у Sony все-таки офіційно дали «зелене світло» сиквелу. За повідомленням Variety, президент Sony з міжнародної дистрибуції Стівен О’Делл під час презентації на виставці CineEurope у ряді майбутніх стрічок компанії відзначив сиквел Uncharted.

Хоча він не надав жодних деталей про фільм, але можна з впевненістю говорити, що до ролі Нейтана Дрейка повернеться Том Голланд, а Марк Волберг знову зіграє його наставника Віктора Саллівана.

Відзначимо, що раніше Волберг розповідав, що сиквел екранізації Uncharted уже має майже повністю готовий сценарій і йому уже радили відпускати вуса для ролі.

Наразі Sony не оголошувала дату виходу наступного фільму Uncharted. До того ж доволі цікавим видається й те про що нам у ньому будуть розповідати. Відзначимо, що перший фільм не екранізував жодну з ігор та був своєрідним приквелом до них. Тому цілком ймовірно, що тепер ми побачимо пряму адаптацію ігор.

Нагадаємо, що прем’єра першої стрічки «Uncharted: Незвідане» відбулася у 2022 році і хоча й вона отримала доволі змішані відгуки, фільму вдалося зібрати в прокаті понад $400 млн. Таким чином стрічку можна назвати комерційно успішною при витратах на виробництво у $120 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...