Реклама

🎬 Майбутній серіал за романом Ніка Кейва отримав нових акторів

Čytaty latynkoju
🎬 Майбутній серіал за романом Ніка Кейва отримав нових акторів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Майбутній серіал за романом Ніка Кейва отримав нових акторів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актори Йоганн Маєрс та Сара Грін приєдналися до майбутнього серіалу «Смерть Банні Манро», який стане екранізацією роману музиканта Ніка Кейва.

Як повідомляє Variety, Грін зіграє Ліббі, а Маєрс — Пуделя. Вони стали останніми акторами, оскільки з ними проєкт знайшов виконавців усіх ролей.

Сара Грін більше відома як театральна акторка, проте на початку нульових вона грала другорядні ролі у маловідомих фільмах Eden та Love and Savagery. Маєрс має ширшу фільмографію, зокрема, він грав другорядні ролі у фільмах «Падіння «Чорного яструба» та «Пограбування на Бейкер-стріт».

Нагадаємо, роман австралійського музиканта Ніка Кейва The Death Of Bunny Munro розповідає про комівояжера Банні Манро, що продає жінкам косметику. Після самогубства дружини головний герой залишається самотнім татом Банні-молодшого та намагається «зберегти сина від його власних застарілих уявлень про те, що означає бути чоловіком».

Актор Метт Сміт зіграє в адаптації головного героя — самого Банні Манро. Про розробку серіалу з шести епізодів була оголошена в листопаді минулого року Sky Studios.

Раніше ми розповідали, що Метт Сміт вперше прокоментував свою роль в адаптації роману Ніка Кейва.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...