Реклама

👀 «Думками навиворіт 2» — як оглядачі оцінили сиквел

Čytaty latynkoju
👀 «Думками навиворіт 2» — як оглядачі оцінили сиквел
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Думками навиворіт 2» — як оглядачі оцінили сиквел
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У кінотеатрах уже відбулася прем’єра довгоочікуваного сиквелу мультфільму «Думками навивріт». Звісно, що одразу з релізом анімаційної стрічки свої рецензії випустили й кінокритики, які поділилися власними враженнями від нової стрічки Pixar.

На Metacritic мультфільм має загальний бал від критиків 74/100. На Rotten Tomatoes своєю чергою стрічка 91% позитивних рецензій від оглядачів. Водночас на iMDB сиквел має 8.1/10.

Загалом можна говорити про те, що критики залишилися задоволені «Думками навиворіт 2». Оглядачі відзначають, що це один з найкращих проєктів Pixar за останні кілька років. Однак він все ж не дотягує до рівня першої частини і загалом його не можна віднести до ряду найкращих сиквелів студії.

Проте все ж стрічка цілком цікава та на думку критиків варто того, щоб витратити на неї свій час, адже творцям вдалося добре представити нові емоції та кожен знайде щось спільне для себе.

До прикладу у Collider свою рецензію підсумували наступним чином:

«Думками навиворіт 2» бере складні ідеї та емоції і перетворює їх на чудову анімаційну пригоду та один з найкращих мультфільмів Pixar за останні роки.

У TheWrap відзначають, що Pixar вдалося оживити здавалося б завершену історію:

Келсі Манн вдалося розширити те, що здавалося завершеною історією в оригінальному фільмі, і розповісти нову потужну історію, і це вражає і похвально.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...