Реклама

🤔 Ще один спін-офф «Гри престолів» в роботі

Čytaty latynkoju
🤔 Ще один спін-офф «Гри престолів» в роботі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Ще один спін-офф «Гри престолів» в роботі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джордж Мартін розповів, що скасований раніше серіал «Десять тисяч кораблів» у всесвіті «Гри престолів» все ж знаходиться у виробництві.

У своєму блозі письменник повідомив, що драматургиня Ебоні Бут «працює над новим пілотом» для «Десяти тисяч кораблів». Раніше над шоу працював Браян Гельгеланд — до того, як HBO скасували проєкт.

Ебоні Бут нещодавно отримала Пулітцерівську премію за п’єсу «Первинна довіра», написану у 2023 році, й Мартін привітав письменницю у своєму блозі.

Вона надзвичайно талановита молода драматургиня, і з нею приємно працювати; коли вона не писала та не продюсувала свої п’єси на Бродвеї, вона була зайнята зі мною та HBO, працюючи над новим пілотним проєктом для «Десять тисяч кораблів», додаткової програми «Гри престолів» про Німерію та Ройнарів. Ми всі дуже раді цьому… хоча ми все ще намагаємося зрозуміти, як ми збираємося заплатити за десять тисяч кораблів, триста драконів і цих гігантських черепах.

Джордж Мартін

Нагадаємо, події у серіалі «Десять тисяч кораблів» мають відбуватися за тисячоліття до «Гри престолів» й розповідають про принцесу Німерію, засновницю дому Мартеллів та королівства Дорн. Як казав Браян Гельгеланд до скасування шоу, серіал мав бути сумішшю пригод Синдбада та біблійної історії про Мойсея.

Мій сценарій вийшов чудовим, але я думаю, що вони відчули, що події в моєму шоу занадто далеко відійшов від оригіналу. Ось чому його ще не взяли, але ніщо не вмирає. Мій сценарій був заснований на королеві Німерії та невеличкій замітці про неї, яка була в енциклопедії Вестеросу.

Браян Гельгеланд

Раніше Джордж Мартін також критикував сценаристів, які намагаються адаптувати книжки для кіно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...