Реклама

🤔 «Хлопаки», 4-й сезон — як критики оцінили продовження серіалу

Čytaty latynkoju
🤔 «Хлопаки», 4-й сезон — як критики оцінили продовження серіалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Хлопаки», 4-й сезон — як критики оцінили продовження серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже завтра, 13 червня, відбудеться прем’єра четвертого сезону «Хлопаків» і напередодні цього з нами уже традиційно поділилися своїми рецензіями кінокритики, яким вдалося переглянути перші епізоди серіалу.

Загалом оглядачам сподобалося продовження шоу і вони його цілком позитивно зустріли. Хоча варто відзначити, що все одно поки що у четвертого сезону порівняно з попередніми нижчі бали.

  • Rotten Tomatoes — 81% (1-й — 85%, 2-й — 97%, 3-й — 98%)
  • Metacritic — 76/100 (1-й — 74, 2-й — 80, 3-й — 77)

У загальному оглядачі відзначають, що четвертий сезон «Хлопаків» має усе те, за що серіал полюбили фанати і шоу їх точно не має розчарувати. У ньому є гострий гумор приправлений традиційними кривавими сценами і загалом це доволі потужна частина загальної історії.

Водночас критики відзначають, що з огляду уже на достатній масштаб серіалу, видається, що творцям не вдалося розкрити усіх персонажів, які з’являються. Хоча сам серіал не виглядаю «порізаним» та не має спішного темпу.

Загалом «Хлопаки» залишилися «Хлопаками», однак помітно те, що серіалу, ймовірно, дійсно завершувати свою історію у фінальному п’ятому сезоні на високій ноті.

У IndieWire про серіал відзначають:

Найбільше вражає, наскільки вправно драматична сторона «Хлопаків» балансує між численними сюжетними арками, а божевільна винахідливість чорної комедії допомагає відволіктися від будь-яких недоліків, що залишилися.

Журнал Empire своєю чергою додає:

Існує питання, як довго «Хлопаки» зможуть утримувати своїх головних гравців на дошці, щоб все не стало нудним або, що ще гірше, нездійсненним. Але поки що, з таким збалансованим і продуманим сюжетом, приємно спостерігати за розвитком подій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...