Реклама

🙅‍♀️ Pixar не планує займатися кіноадаптаціями своїх мультфільмів

Čytaty latynkoju
🙅‍♀️ Pixar не планує займатися кіноадаптаціями своїх мультфільмів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♀️ Pixar не планує займатися кіноадаптаціями своїх мультфільмів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Pixar наразі не готові до того, щоб робити ремейки своїх популярних мультфільмів  у вигляді кіноадаптацій.

Головний креативний директор Pixar Піт Доктер у інтерв’ю для The Times відзначив, що компанія таким чином хоче зберегти унікальність та оригінальність своїх творів. У нього запитали, що він думає з приводу того, що фанати мультфільму «Рататуй» навіть запустили цілу кампанію для виробництва кіноадаптації анімаційної стрічки:

Ні, і, можливо, мене за це вкусять в зад, але мене це трохи турбує. Мені подобається робити фільми, які є оригінальними та унікальними для себе. Робити ремейки мені особисто не дуже цікаво.

Доктер також відзначив, що йому доволі важко, як би міг виглядати кіноремейк якогось мультфільму студії.

Багато з того, що ми створюємо, працює лише завдяки правилам (анімованого) світу. Тож якщо у вас є людина, яка заходить у будинок, що плаває, ви думаєте: «Зачекайте секунду. Зачекай. Будинки дуже важкі. Як повітряні кульки піднімають будинок?» Але якщо у вас є мультяшний хлопець, і він стоїть у будинку, ви кажете: «Гаразд, я це розумію». Світи, які ми побудували, не так легко перекласти.

Додамо, що Доктер відомий також у першу чергу як режисер кількох успішних мультфільмів Pixar: «Корпорація монстрів» (2001), «Вперед і вгору» (2009), «Думками навиворіт» (2015) та «Душа».

Тому, якщо хтось, можливо, очікував на живий ремейк свого улюбленого мультфільму Pixar, то, як мінімум, поки що це навряд відбудеться.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...