Реклама

🎥 Один з акторів ребуту «Офісу» консультувався зі Стівом Кареллом

Čytaty latynkoju
🎥 Один з акторів ребуту «Офісу» консультувався зі Стівом Кареллом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Один з акторів ребуту «Офісу» консультувався зі Стівом Кареллом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Стів Карелл розповів, що один з головних акторів майбутнього ребуту «Офісу» Донал Глісон питав його думки щодо участі у проєкті.

Карелл розповів про це під час ефіру у «Вечірньому шоу з Джиммі Феллоном», нагадавши, що він та Глісон разом зіграли у мінісеріалі «Пацієнт» від FX у 2022 році.

Я знаю, що Донал Глісон зіграє одну з головних ролей. Я знаю це напевно. Він чудовий актор. І він навіть подзвонив мені й запитав: «Чи варто мені це робити? Тобі сподобався проєкт?». Я відповів: «Звичайно».

Стів Карелл

Наразі про ребут «Офісу», який отримає назву «Газета», відомо не багато. Згідно з описом, знімальна група, яка увічнила філію Dunder Mifflin у Скрентоні, шукає нову тему, коли натрапляє на вмираючу історичну газету Середнього Заходу та видавця, який намагається відродити її за допомогою репортерів-волонтерів.

Також відомо, що події шоу розгорнуться у одному всесвіті з «Офісом».

Очікується, що виробництво нового серіалу розпочнеться в липні. Окрім Глісона у шоу візьме участь Сабріна Імпаччіаторе, що виконала роль Валентини у «Білому лотосі». Згаданий вище Стів Карелл не повернеться до шоу, про повернення інших акторів з оригінального серіалу наразі невідомо.

Раніше ми розповідали, що ребут «Офісу» отримає назву «Газета» (The Paper).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...