Реклама

🧙‍♂️ Ієн Мак-Келлен готовий повернутися до ролі Ґендальфа, але «якщо все ще буду живий»

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🧙‍♂️ Ієн Мак-Келлен готовий повернутися до ролі Ґендальфа, але «якщо все ще буду живий»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧙‍♂️ Ієн Мак-Келлен готовий повернутися до ролі Ґендальфа, але «якщо все ще буду живий»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Warner Bros. зуміла якщо не потішили усіх фанатів «Володаря перснів», то як мінімум точно залишила задоволеними шанувальників кінотрилогії від Пітера Джексона.

Нагадаємо, нам анонсували, що уже у 2026 році вийде новий фільм за мотивами творів Дж. Р. Р. Толкіна. Стрічка має сконцентруватися навколо Ґолума та отримає назву «Володар перснів: Полювання на Ґолума». Відомо, що до свого персонажа повернеться Енді Серкіс, який також стане й режисером стрічки.

Однак, видається, що не проти до свого персонажа повернутися й сер Ієн Мак-Келлен, який відзначив, що відкритий до того, щоб знову зіграти Ґендальфа. Хоча звісно, є умови, які уже навряд залежать від актора.

85-річний актор, який зіграв цього персонажа у кінотрилогіях «Володар перснів» та «Гобіт», у розмові з The Times відзначив, що одним з визначальних факторів для нього наразі є вік.

Мак-Келлен каже, що чув про «заворушення в країні Толкіна», але хоча він із задоволенням повернувся б до Середзем’я, проте до нього ще ніхто не звертався.

Актор відзначив, що загалом не голився останніми місяцями, тому він навіть зараз уже готовий, але «але немає ні сценарію, ні пропозиції, ні плану».

Щодо питання, чи зацікавлений він у цій ролі, актор жартівливо відповів: «Якщо буду живий».

85-річна кінозірка відзначає, що його власна смертність наразі є величезним фактором у підході до підбору ролей6

Якщо ви хочете знати, що ви смертні, вам просто потрібно зазирнути у свою адресну книгу. І коли приходить сценарій або натяк на пропозицію, ви думаєте: «Можливо, це моя остання робота. Ні, я цього не робитиму».

Тому актор відповідально тепер підходить до підбору ролей та відповідно роботи над ними.

Звісно, що усі ми хотіли б ще раз побачити Ґандальфа у виконанні сера Ієна Мак-Келлена, але чи здійсниться це бажання фанатів та самого актора ми дізнаємося лише згодом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...