Реклама

📊 Касовий тиждень: «Погані хлопці» та дуже непогані результати на фоні провалу «Фуріози»

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: «Погані хлопці» та дуже непогані результати на фоні провалу «Фуріози»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: «Погані хлопці» та дуже непогані результати на фоні провалу «Фуріози»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пройшов перший повноцінний тиждень літнього касового офісу і загалом попри відсутність захмарних результатів у ньому знайшлося місце для доволі неочікуваних успіхів та падінь.

Великим релізом минулого тижня була стрічка «Погані хлопці: Все або нічого», яка доволі сенсаційно зуміла за перший вікенд зібрати $104,6 млн при бюджеті у $100 млн. з огляду на цьогорічні касов результати це доволі потужний старт для фільму від якого ніхто не очікував багато. Водночас це також доволі сильне повернення для Вілла Сміта після інциденту на премії «Оскар», де він дав ляпаса Крісу Року.

Водночас не може похвалитися своїми результатами «Фуріоза. Шалений Макс. Сага», яка на свій третій прокатний тиждень  зібрала скромні відносно свого бюджету $144,4 млн нагадаємо що вартість стрічки скала $168 млн і навряд вона зуміє окупитися.

Щодо інших проєктів, то загалом ситуація наступна:

  • «Королівство планети мавп» — $359 млн при бюджеті у $160 млн
  • «Ґарфілд у кіно» — $190 млн при бюджеті у $60 млн

Аналітики кіноіндустрії відзначають, що наразі спостерігається доволі слабкий травень-червень і це загалом зумовлено минулорічними страйками сценаристів та акторів, через що було перенесено багато фільмів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...