Реклама

👀 Жінка, яка стала натхненням для Марти із серіалу «Оленя», вимагає від Netflix $170 млн

Čytaty latynkoju
👀 Жінка, яка стала натхненням для Марти із серіалу «Оленя», вимагає від Netflix $170 млн
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Жінка, яка стала натхненням для Марти із серіалу «Оленя», вимагає від Netflix $170 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Шотландка, яка стверджує, що є натхненницею серіалу «Оленя» від Netflix, подала до суду на стримінг та вимагає 170 мільйонів доларів.

Драматичний серіал «Оленя» вийшов на Netflix 11 квітня та став хітом. Шоу засноване на моновиставі Річарда Гадда для Единбурзького фестивалю.

«Оленя» розповідає історію Донні Данна (якого й втілив на екрані творець серіалу), який намагається перетворитися з бармена на коміка, але привертає увагу жінки-сталкера на ім’я Марта, що надсилає йому тисячі електронних листів і переслідує його сім’ю та дівчину.

Тепер Фіона Гарві публічно заявила, що персонаж Марти у серіалі, роль якої грає Джессіка Ганнінг, заснований на ній самій. Вона подала до суду на Netflix, звинувачуючи компанію в наклепі, навмисному заподіянні емоційних страждань, недбалості та порушенні її права на публічність.

У позові Гарві стверджується, що Netflix розповів про неї «брутальну брехню». Також зазначається, що «життя Гарві було зруйноване — Netflix та Річард Гадд просто знищили її репутацію». У першій серії «Оленя» на початку є примітка, що історія заснована на реальних подіях, що, на думку позивача, є свідченням про брехню авторів серіалу.

Netflix вже прокоментував позов, зазначивши, що буде «рішуче захищати цю справу і відстоювати право Річарда Гадда розповісти свою історію».

 

Варто зазначити, що сам Річард Гадд ніде не вказував, хто є прототипом Марти — користувачі соцмереж самі знайшли Фіону Гарві, яка писала шоуранеру повідомлення протягом розробки серіалу. Невдовзі після виходу шоу Гарві з’явилася на шоу Пірса Моргана на YouTube, де заявила, що розглядає можливість подати судовий позов проти Гадда і Netflix. Вона заперечила відправлення Гадду 41 000 електронних листів, як це було показано в серіалі, і сказала Моргану, що серіал є «витвором гіперболізації».

Щодо інших новин стримера — раніше ми розповідали, що фільм «Гострі картузи» отримав «зелене світло» від Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...