Реклама

🎬 Акторка Еванджелін Ліллі оголосила про призупинення кар’єри

Čytaty latynkoju
🎬 Акторка Еванджелін Ліллі оголосила про призупинення кар’єри
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Акторка Еванджелін Ліллі оголосила про призупинення кар’єри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Номінантка на премію «Золотий глобус» Еванджелін Ліллі повідомила про призупинення своєї діяльності в кіно.

Акторка опублікувала в Instagram архівне відео, записане під час зйомок серіалу Lost. В ньому Ліллі прогнозувала, що у майбутньому вона хоче піти на пенсію, зайнятися сім’єю і стати гуманітарною діячкою. Схоже, акторка вирішила втілити свій задум 20-річної давнини.

Сьогодні мене переповнюють радість та задоволення від того, що я втілюю в життя своє бачення. Відхід від очевидного вибору – багатства і слави – іноді може лякати, але прийняття своєї дхарми замінює страх задоволенням.

Еванджелін Ліллі

Еванджелін Ліллі також зазначила, що можливо повернеться у кінематограф у майбутньому.

Можливо, одного разу я повернуся до Голлівуду, але наразі це те місце, де я є. Настав новий сезон, і я готова...і щаслива.

Еванджелін Ліллі

Окрім серіалу Lost Еванджелін Ліллі також відома за ролями у фільмах «Людина-мураха», «Жива сталь» та «Ґоббіт». Загалом, останньою роллю Ліллі стала Хоуп ван Дайн з фільму «Людина-мураха та Оса: Квантоманія».

Варто зазначити, що призупення її діяльності в кіно також може бути пов’язане зі скандалом Ліллі під час пандемії коронавірусу. Тоді акторка на у соцмережах, що її родина не дотримується самоізоляції, бо«вірусу немає насправді».

Після заяви Ліллі зіштовхнулася з критикою з боку шанувальників, а Marvel, за чутками, навіть урізала акторці екранний час у фільмі про Людину-мураху.

Раніше ми також розповідали, що Джуді Денч більше не планує грати в кіно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...