Реклама

🎥 Шон Леві може стати режисером наступних «Месників»

Čytaty latynkoju
🎥 Шон Леві може стати режисером наступних «Месників»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Шон Леві може стати режисером наступних «Месників»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За чутками, Marvel Studios розглядає режисера «Дедпула та Росомахи» Шона Леві як наступного режисера спільного фільму про «Месників».

Як повідомляє The Hollywood Reporter, спочатку Леві висунули пропозицію у березні, але тоді він займався не лише «Дедпулом 3», а й був продюсером «Дивних див», тому відмовився від пропозиції.

Згодом Marvel погодилася дочекатися режисера, а також передала йому сценарій, написаний Майклом Волдроном, який вже написав для студії багато фільмів. Наразі, за повідомленням ЗМІ, режисер обдумує пропозицію, а студія розглядає й інших кандидатів.

Окремо також просочилися чуткий й про п’яту частину «Месників». Так, стало відомо, що фільм остаточно втратив підзаголовок «Династія Канґа» через скандал з Джонатаном Мейджорсом. Також стало відомо, що у фільмі можуть з’явиться до 60 персонажів кіновсесвіту, але деякі з них лише як камео.

Нагадаємо, стрічка має вийти на екрани 1 травня 2026 року.

Шон Леві відомий як режисер стрічок «Реальна сталь», «Персонаж» та «Ніч у музеї». Окремо також Леві був режисером та продюсером серіалу «Дивні дива».

Раніше ми розповідали, що «Дедпул і Росомаха» стане найдовшим фільмом про Дедпула.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...