Реклама

👀 «Погані хлопці: Все або нічого» — як стрічку зустріли оглядачі

Čytaty latynkoju
👀 «Погані хлопці: Все або нічого» — як стрічку зустріли оглядачі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Погані хлопці: Все або нічого» — як стрічку зустріли оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні, 5 червня, відбулася прем’єра уже четвертої стрічки у франшизі «Погані хлопці». Нову стрічку з Віллом Смітом та Мартіном Лоуренсом уже можна переглянути у кінотеатрах, але якщо у вас є сумніви, тоді дізнатися чи вартий фільм вашої уваги можна за враженнями критиків, які уже поділилися своїми рецензіями.

Загалом оглядачі зустріли «Поганих хлопців: Усе або нічого» доволі стримано та вона отримала посередні оцінки на платформах, які збирають огляди:

  • Rotten Tomatoes — 69%
  • Metacritic — 54/100

Загалом оглядачі відзначають, що сама стрічка є доволі посередньою та такою що швидко забувається. Вона має класичну для цієї франшизи комедійну складову, яка іноді уже дещо відчувається занадто «награною», водночас пропонує також й фірмовий екшн, хоча й не рівня масштабних та безглуздих вибухів Майкла Бея.

У Daily Telegraph відзначили, що хоча й стрічка не претендує на високі оцінки, але дует Сміта та Лоуренса все ще спроможний потішити глядачів:

У фільмі присутній освіжаючий рівень безглуздості, навіть якщо Сміту доводиться прокладати собі шлях крізь усе це, як злочинцю в наручниках. Лоуренс, який ніколи не був світовим рекордсменом у виборі комічних моментів, влучає у свою справу краще, ніж можна було б очікувати.

У IGN відзначають, що четвертий фільм вийшов кращим за попередню частину:

«Погані хлопці: Все або нічого» пропонує набагато більш розважальний пакет, ніж те, що було до цього, з захопливою та винахідливою режисурою від Аділя та Біляля. Так, він такий же безглуздий і дурний, як і раніше, але зроблений з більшим пафосом і непідробною дотепністю, ніж раніше, доводячи, що «Погані Хлопці», навіть у своєму старшому віці, все ще здатні доставити задоволення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...