Реклама

🤯 Серія ігор Like a Dragon: Yakuza отримає серіал від Amazon уже цієї осені

Čytaty latynkoju
🤯 Серія ігор Like a Dragon: Yakuza отримає серіал від Amazon уже цієї осені
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤯 Серія ігор Like a Dragon: Yakuza отримає серіал від Amazon уже цієї осені
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Amazon доволі несподівано анонсували свою серіальну адаптацію серіїі ігор Like a Dragon (раніше відома як Yakuza).

Компанія вирішила взятися за популярну франшизу Sega розробкою якої займається студія Ryu Ga Gotoku і, видається, зробила це давно, адже прем’єра серіалу запланована уже на осінь цього року.

Шоу отримало назву Like a Dragon: Yakuza та отримає шість епізодів складається з шести епізодів від режисера Масахару Таке («Голий режисер»). Роль Казуми Кірю дісталася популярному у японії молодому актору Рьомі Такеучі.

Фото:ign.com

Серіал вийде у двох частинах і його реліз відбудеться 25 жовтня та 1 листопада 2024 року.

Відзначається, що сам серіал не буде екранізацією якоїсь конкретної гри з франшизи Like a Dragon. Шоу засноване на оригінальному сценарії, який водночас надихався першою грою серії Yakuza, що вийшла у 2005 році.

Події серіалу розгортатимуться в основному в розважальному районі Камурочо (за мотивами гри) та слідуватимуть за Кірю та трьома його друзями дитинства у двох часових періодах — 1995 та 2005 роках.

Відзначається, що головний герой, Кірю, описується як «безстрашний і незрівнянний воїн Якудзи з сильним почуттям справедливості, обов’язку і людяності». Сама є історія стосуватиметься його дій та наслідків у двох часових проміжках.

Також режисер серіалу додав, що на нас очікують «інтенсивні бойові сцени», тому варто очікувати на екшн, яким славиться франшиза Like a Dragon.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...