Реклама

🎥 У виробництві знаходиться новий «Хижак» з Ель Фаннінг у головній ролі

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎥 У виробництві знаходиться новий «Хижак» з Ель Фаннінг у головній ролі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 У виробництві знаходиться новий «Хижак» з Ель Фаннінг у головній ролі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як у 2022 році Дену Трахтенбергу вдалося відновити інтерес до франшизи «Хижак», йому тепер доручили новий фільм у цій серії, до якого доєднається Ель Фаннінг.

Два роки тому ексклюзивно на стримінговій платформі Hulu вийшов фільм «Здобич» (Prey), який запропонував доволі незвичний погляд на франшизу, адже події у фільмі розгорнулися у 1719 році.

Стрічка стала приквелом до перших п’яти фільмів у «Хижак» і режисеру Дену Трахтенбергу, здається. вдалося відновити честь цієї франшизи, адже стрічка зібрала велику кількість відгуків від глядачів та критиків.

Звісно, що залишати цей успіх у 20th Century ніхто не хотів і тому на нас очікує ще один фільм за «Хижак» від Дена Трахтенберга.

Видання Deadline повідомляє, що стрічка отримає назву Badlands («Пустка»). Щодо зірки, яка поведе фільм за собою, то наразі ведуться перемовини з акторкою Ель Фаннінг («Малефісента»).

Наразі невідомі жодні сюжетні деталі стрічки. Однак можна припустити, що на нас знову може очікувати незвичний сетинг для франшизи.

Також наразі невідома й дата релізу фільму та те, чи він теж цього разу буде ексклюзивом для стримінгів, чи все ж отримає прокат у кінотеатрах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...