Реклама

😐 Дені Вільнев «розчарований», що сиквел «Дюни» досі найкасовіший фільм 2024 року

Čytaty latynkoju
😐 Дені Вільнев «розчарований», що сиквел «Дюни» досі найкасовіший фільм 2024 року
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😐 Дені Вільнев «розчарований», що сиквел «Дюни» досі найкасовіший фільм 2024 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер двох частин екранізації роману Френка Герберта «Дюна», Дені Вільнев, розповів, що дещо «розчарований» тим фактом, що його стрічка досі залишається найкасовішим фільмом 2024 року.

Дійсно, поточний рік не може похвалитися захмарними касовими зборами і загалом з ряду блокбастерів наразі лише «Дюна: Частина друга» зуміла підкорити глядачів та кінотеатри й зібрала у прокаті понад $710 млн.

Однак, хоча й Вільнев міг би й потішитися такому факту він як представник кіноіндустрії дещо «розчарований», що його стрічку досі не обійшов хтось інший:

Я розчарований бути все ще номером один. ... Сподіваюся, що незабаром будуть інші успіхи в прокаті. Сподіваюся, рано чи пізно, що цього літа касові збори будуть набагато кращими.

Наразі дійсно багато стрічок мають не надто вдалі касові збори попри свій приціл на залучення глядачів до кінотеартів. До прикладу можна згадати фільм Меттью Вона «Арґайл», який не зумів дійти до позначки у $100 млн зборів при бюджеті у майже $200 млн, чи «Фуріозу», яка стартувала гірше прогнозів.

Режисер вважає, що певною мірою проблема може полягати у тому, що багато сучасних фільмів нехтують головним аспектом — у них відсутнє відчуття кінотеатрального досвіду. Тобто глядач не відчуває потреби переглянути, щось у кінотеатрі, адже згодом він зможе це отримати на своєму стримінгу

Я думаю, що нам потрібні фільми, які є кінотеатральним досвідом, які повністю охоплюють силу кінотеатру, і я говорю не лише про «Дюну 2». Звісно, я говорю про багато фільмів. Такий фільм, як «Повстання Штатів», наприклад, є яскравим прикладом стрічки, яка повністю використала силу кінотеатру.

Мені пощастило, що «Дюна: Частина друга частина» достукалась до глядачів, я хотів би, щоб це відбувалося частіше, чесно кажучи.

Також раніше Дені Вільнев розповів про «Дюну 3» та поділився думками про зіпсоване серіалами кіно та що молодь хоче довгі фільми.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...