Реклама

🎲 Paramount+ відмовилася від серіалу по всесвіту Dungeons & Dragons

Čytaty latynkoju
🎲 Paramount+ відмовилася від серіалу по всесвіту Dungeons & Dragons
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎲 Paramount+ відмовилася від серіалу по всесвіту Dungeons & Dragons
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стримінг Paramount+ вирішив не продовжувати виробництво серіалу, заснованого на НРІ «Підземелля і дракони» від Wizards of the Coast/Hasbro.

Нагадаємо, у січні 2023 року Paramount+ замовив виробництво восьми епізодів, які одразу ж стали першим сезоном. Це був спільний проєкт між eOne (компанія належить правовласнику Dungeons & Dragons, Hasbro) та студією Paramount Pictures.

У грудні 2023 року eOne придбала компанія Lionsgate, тому серіал перейшов під розробку у внутрішній підрозділ Hasbro — Hasbro Entertainment. Тепер Hasbro планує переробити серіал повністю та знайти нових покупців.

Версія, яку спочатку придбала Paramount+, належала Роусону Маршаллу Терберу, який написав пілотний сценарій і був режисером першого епізоду. Згодом до нього приєднався Дрю Кревелло, який став шоураннером. Тепер Hasbro звільнила обох творців та планує знайти нових.

Як зазначає Deadline, серіал відбуватиметься в тому ж всесвіті «Підземелля і драконів», що й однойменний фільм 2023 року та нещодавній бродвейський мюзикл, проте сюжетно переплітатися історії не будуть.

Наразі про приблизну дату прем’єру серіалу або деталі сюжету невідомо. Про акторський склад також не повідомляється.

Нагадаємо, раніше також з’явилися чутки, що фільм по Dungeons & Dragons отримає продовження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...