Реклама

😐 Гейтену Матраццо «некомфортно» зустрічатися з фанатами «Дивних див» серед яких 40-річні мами

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
😐 Гейтену Матраццо «некомфортно» зустрічатися з фанатами «Дивних див» серед яких 40-річні мами
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😐 Гейтену Матраццо «некомфортно» зустрічатися з фанатами «Дивних див» серед яких 40-річні мами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Зірка серіалу «Дивні дива» від Netflix Гейтен Матраццо розповів, що йому не надто «комфортно» зустрічатися з деякими фанатами шоу, адже це призводить до дуже дивних ситуацій.

Нагадаємо, що він грає у серіали хлопчика Дастіна, якому у першому сезоні було лише 12-13 років і актору не надто приємні деякі зустрічі з фанатами.

Як передає Variety Матраццо розповів, що нещодавно мав доволі «божевільну» з матір’ю, якій було за 40 та яка відкрито сказала йому, що була закохана в нього, стоячи перед власною донькою. Актор також відзначив, що жінка була цілком серйозною:

Зовсім недавно я зробив одну зустріч — і це не дуже смішно, але реакція навколо неї була досить кумедною — коли жінка, якій було за 40, прямо сказала: «Я була закохана в тебе з моменту коли тобі було 13 років». А я такий: «Це засмучує». Я впевнений, що вона просто мала на увазі: «О, цей хлопець милий». Але потім вона подвоїла свою думку.

Вона сказала: «Я усвідомлюю різницю у віці». І тоді я сказав: «Гаразд». З нею була її дочка, і її дочка каже: «Мамо, якого біса?» Богом клянуся.

Матараццо також відзначив, що для нього такі зустрічі уже зовсім не «дивні дива», адже це не вперше, коли фанати переходили з ним межу. Він розповів, що іноді його хапали за сідниці та ін.

Наразі актор знімається у п’ятому та останньому сезоні «Дивних див» дата релізу якого наразі невідома.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...