Реклама

🥴 Гендиректор Netflix вважає, що «Оппенгеймер» і «Барбі» мали б той же успіх якби вийшли лише на стримінгу

Čytaty latynkoju
🥴 Гендиректор Netflix вважає, що «Оппенгеймер» і «Барбі» мали б той же успіх якби вийшли лише на стримінгу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥴 Гендиректор Netflix вважає, що «Оппенгеймер» і «Барбі» мали б той же успіх якби вийшли лише на стримінгу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гендиректор Netflix Тед Сарандос вважає, що його стримінгової платформи достатньо для успіху фільмів. У своєму інтерв’ю для The New York Times він відзначив, що торішні хіти та блокбастери «Оппенгеймер» та «Барбі» цілком зуміли б досягти того ж самого успіху навіть якби були ексклюзивами на стримінгах і без залучення кінотеатрів.

Обидва ці фільми були б чудовими для Netflix. Вони точно мали б таку ж велику аудиторію на Netflix. Тому я не думаю, що є підстави вважати, що певні типи фільмів працюють або не працюють. Немає жодних підстав вважати, що сам фільм є кращим на будь-якому розмірі екрана для всіх людей. Мій син редактор. Йому 28 років, і він дивився «Лоуренса Аравійського» на телефоні.

Навряд з такою думкою погодився б режисер «Оппенгеймера» Крістофер Нолан, який відомий своїм не надто прихильним ставленням до стримінгів.

Хоча Сарандос вважає, що не варто боятися нововведень, адже «з кожним новим розвитком технологій аудиторія виграє».

У цьому випадку він також згадав й про розвиток штучного інтелекту та відзначив, що це така ж нова технологія, яку не варто боятися. На його думку, ШІ варто вчитися використовувати у креативній індустрії, адже він дозволить прискорити та оптимізувати роботу багатьох.

Кожен прогрес у технологіях розваг піддавався критиці, а потім, зрештою, обертався зростанням бізнесу. Не думаю, що зараз буде інакше.

Я більше вірю в людей. Справді вірю. Я не вірю, що програма зі ШІ напише кращий сценарій, ніж великий письменник, або замінить чудовий спектакль, або що ми не зможемо відрізнити їх. ШІ не збирається забирати вашу роботу. Вашу роботу може забрати людина, яка добре використовує ШІ.

Відзначимо, що раніше щодо співвідношення успіху прокату фільмів у кінотеатрі та з релізом на стримінгу порівняв Зак Снайдер. Режисер вважає, що його Rebel Moon переглянуло більше людей ніж «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...