Реклама

📊 Касовий тиждень: Фуріоза має не надто шалений старт напередодні літа

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: Фуріоза має не надто шалений старт напередодні літа
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: Фуріоза має не надто шалений старт напередодні літа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пройшов черговий касовий тиждень, який був наповнений однією зі здавалося б очікуваних прем’єр, адже нарешті відбувся реліз приквелу «Шаленого Макса: Дорога гніву». Однак як виявилося стрічка напередодні літнього касового сезону отримала не надто шалений старт.

Новому фільму від Джорджа Міллера з Аньою Тейлор-Джой у головній ролі вдалося зібрати за перший вікенд $58 млн і загалом це не надто втішний старт для стрічки бюджетом у $168 млн. Можна відзначити, що результат у $40-50 млн прогнозувався лише на домашній прокат (Пн Америка), однак «Фуріозі» вдалося зібрати вдома лише $31 млн.

Щодо інших стрічок, то мультфільму «Ґарфілд у кіно» майже вдалося сягнути позначки у $100 млн зборів при своєму бюджеті у $60 млн. Наразі у світовому прокаті стрічка зібрала $91,1 млн.

Також «Королівство планети мав» поповнило свою скарбничку і тепер загальні збори стрічки сягнули $294,8 млн при бюджеті у майже $160 млн.

Загалом аналітики відзначають, що це доволі слабкий старт літнього прокатного сезону і тепер усі сподівання кінотеатрів можуть бути лише на «Дедпула і Росомаху», «Думками навиворіт 2» і «Нікчемного Я 4».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...