Реклама

🎥 Джеймс Ганн розповів, хто працює над серіалом про «Зелених ліхтарів»

Čytaty latynkoju
🎥 Джеймс Ганн розповів, хто працює над серіалом про «Зелених ліхтарів»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Джеймс Ганн розповів, хто працює над серіалом про «Зелених ліхтарів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер та творчий керівник кіновсесвіту DC Джеймс Ганн розповів, що майбутній серіал про «Зелених ліхтарів» створюють автори «Загублених», «Вартових» та «Озарку».

Так, як повідомив Ганн в Instagram, до проєкту приєднався Деймон Лінделоф. Це сценарист та продюсер, який створив культовий серіал «Загублені», а також «Вартових» — шоу за мотивами коміксів DC, яке здобуло 11 премій «Еммі».

Разом з Лінделофом над новим шоу працюватимуть Кріс Манді, шоураннер «Озарку», та Том Кінг, автор коміксів DC. Загалом, Ганн привітав творців в родині DC і сказав, що тріо написало «чудовий» пілотний сценарій. За його словами, зараз над серіалом «збирається класна команда сценаристів».

Наразі про сам сюжет серіалу про «Зелених ліхтарів» відомо дуже мало. Раніше керівники DC казали, що це буде серіал, «більше схожий на земну історію розслідувань». Крім того, у своєму пості Ганн прикріпив фото двох «ліхтарів» — Гела Джордана та Джона Стюарта, тому навіть невідомо, будуть у сюжеті обидва супергерої чи хтось один з них.

Раніше ми розповідали, що Джеймс Ганн представив перше фото Девіда Коренсвета у костюмі Супермена.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...