Реклама

🎬 З'явилися деталі про приквел до серіалу «Декстер»

Čytaty latynkoju
🎬 З'явилися деталі про приквел до серіалу «Декстер»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 З'явилися деталі про приквел до серіалу «Декстер»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал «Декстер: Первородний гріх», який є приквелом до оригінального «Декстера», отримав трьох головних акторів. Разом з тим, з’явилися деякі деталі сюжету.

Так, Патрік Гібсон, Крістіан Слейтер і Моллі Браун зіграють головні ролі в шоу. Гібсон зіграє Декстера Моргана, Слейтер — Гаррі Моргана, прийомного батька Декстера. Сестру Декстера натомість зіграє Моллі Браун.

Варто зазначити, що в оригінальному шоу ці ролі виконували Майкл К. Холл, Джеймс Ремар і Дженніфер Карпентер.

Пріквел, який отримає 10 серій, анонсували у лютому 2023 року. Його дія розгортається у 1991 році, за 15 років до подій оригінального шоу. Серіалу має на меті дослідити, як ще студент Декстер перетворюється на мстивого серійного вбивцю. Офіційний синопсис звучить так:

Коли його кровожерливі пориви більше не можна ігнорувати, Декстер повинен навчитися керувати своєю внутрішньою темрявою. Під керівництвом батька він приймає кодекс, покликаний допомогти йому знаходити і вбивати людей, які мають бути знищеними в суспільстві, не потрапляючи при цьому на радари правоохоронних органів. Це стає особливим викликом для молодого Декстера, коли він починає стажування у відділі криміналістики поліції Маямі.

Синопсис «Декстер: Первородний гріх»

Шоуранером серіалу стане Клайд Філліпс, який також був керівником та виконавчим продюсером оригінального шоу. Режисером стане Майкл Леманн, відомий за фільмом «Гудзонський яструб». Приквел вийде на Paramount+.

Оригінальний «Декстер» отримав значне визнання критиків у свій час, а також численні номінації на «Золотий глобус» та «Еммі» за найкращий драматичний серіал. Серіал також отримав премію Пібоді у 2008 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...