Реклама

👀 Стало відомо, як Netflix пояснить зміну Кавілла на Гемсворта у «Відьмаку»

Čytaty latynkoju
👀 Стало відомо, як Netflix пояснить зміну Кавілла на Гемсворта у «Відьмаку»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Стало відомо, як Netflix пояснить зміну Кавілла на Гемсворта у «Відьмаку»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого тижня з’явилися перші фото Ліама Гемсворта у ролі Ґеральта з Рівії. Тепер журналісти знайшли пояснення, як Netflix пояснить зміну головного актора.

Попереджаємо, далі будуть спойлери до «Відьмака» — як книжкового, так й серіалу.

Так, на фото можна було побачити, що Гемсворт перезнімає сцену бійки Ґеральта з Вільгефорцом, що відбулася наприкінці третього сезону шоу.

Як зазначає видання Redanian Intelligence, це пояснять сюжетним моментом. П’ятий сезон почнеться з того, що літній Стрибог переповідає пригоди Ґеральта компанії дітей (серед яких має бути маленька Німуе), й коли справа дійде до зовнішності, він скаже слухачам, що вони помиляються у уявленні відьмака. Після цього в серіалі представлять сцену бійки Ґеральта з Вільгефорцом, яка буде ідентична сцені з третього сезону, але вже з Гемсвортом у головній ролі.

Видання також зазначає, що наразі невідомо, як багато сцен перезняли й чи стосується це тільки сцен з Ґеральтом.

Також варто зазначити, що у книжковій сазі дійсно є схожий момент — група дітей, серед яких й юна Німуе, слухають про пригоди Ґеральта у майбутньому від Посвиста.

Нагадаємо, Фрея Аллан, що зіграла Ціріллу в екранізації «Відьмака», раніше підтвердила, що шоу закінчиться після п’ятого сезону.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...