Реклама

👀 «Фуріоза. Шалений Макс. Сага» — критики в захваті від приквелу «Дороги гніву»

Čytaty latynkoju
👀 «Фуріоза. Шалений Макс. Сага» — критики в захваті від приквелу «Дороги гніву»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Фуріоза. Шалений Макс. Сага» — критики в захваті від приквелу «Дороги гніву»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже зовсім скоро у кінопрокаті має з’явитися стрічка «Фуріоза. Шалений Макс. Сага», яка стане приквелом фільму 2015 року «Шалений Макс. Дорога гніву».

З 22 травня українські глядачі матимуть змогу самі оцінити новий фільм Джорджа Міллера та гру Ані Тейлор-Джой, яка замінить на посту Фуріози Шарліз Терон. Однак традиційно напередодні прем’єри фільму для широкого загалу стрічку уже встигли переглянути кінокритики, які поділилися своїми враженнями.

Загалом, якщо підсумувати усі рецензії, то оглядачі залишилися у захваті від побаченого. Вони відзначають, що це один з найкращих приквелів в історії, а також фільм, який можна описати простим словом — шедевр.

Критики відзначають екшн, візуальну складову та ледь не через одного можна побачити запал із закликом войовників — «To Valhalla and beyond».

Наразі рейтинг стрічки на агрегаторах, які збирають усі рецензіїі становить:

  • Rotten Tomatoes — 86%
  • iMDB — 8.3/10
  • Metacritic — 83/100

Додамо, що на Rotten Tomatoes також доволі ефектно підсумували усі огляди:

Заднім числом збагачуючи «Дорогу гніву» більшою емоційною силою, хоча й не зовсім зрівнявшись з нею у швидкості, «Фуріоза» є ще одним чудовим поворотом у задиханій гонці головного героя Джорджа Міллера до кінематографічної Вальгалли.

Своєю чергою журнал Empire завершує свою рецензію наступним чином:

Шасі може виглядати знайомим, але двигун «Фуріози» зовсім не такий, як у «Дорозі гніву»: це багатий, розлогий епос, який лише підсилює та поглиблює міфологію Макса. Він буде їздити вічно!

У Rolling Stone теж доволі лаконічно підсумували рецензію:

«Фуріоза» працює на високооктановому філософському погляді, який знаходить надію в безнадійному місці. Крім того, багато машин їдуть швидко, а все навколо вибухає. Це win-win.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...