Реклама

😮 Ден Гармон каже, що сценарій фільму за серіалом «Спільнота» майже готовий

Čytaty latynkoju
😮 Ден Гармон каже, що сценарій фільму за серіалом «Спільнота» майже готовий
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Ден Гармон каже, що сценарій фільму за серіалом «Спільнота» майже готовий
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творець серіалу «Спільнота», Ден Гармон, розповів, що уже майже закінчив написання сценарію для повнометражного фільму, який стане продовженням шоу.

Як передає видання Variety, Гармон вирішив дещо уточнити нещодавні слова актора Дональда Гловера, який повідомив, що сценарій готовий повністю:

Я можу підтвердити повідомлення Дональда Гловера про те, що я сказав йому, що сценарій готовий, але також скажу, що джерела Дональда настільки ненадійні, тому що сценарій завжди «майже готовий». Що я можу вам сказати про нього — дія відбувається в кампусі муніципального коледжу «Ґріндейл». Я дуже схвильований, і ми майже закінчили роботу.

Також Гармон поділився враженнями від процесу роботи над сценарієм та відзначив, що він викликав «нервові зриви», які змушували його «плакати», коли він думав про шоу та його персонажів:

Останні пару місяців у мене був свого роду нервовий зрив, коли я працював над ним, і це добре, тому що у мене були всілякі спогади про 2009 рік. Це буде приголомшливо.

Нагадаємо, що комедійний серіал «Спільнота» виходив впродовж 2009-2015 років та отримав шість сезонів, у яких розповідається про життя студентів муніципального коледжу «Ґріндейл».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...