Реклама

👀 Гейтен Матраццо вважає, що в останньому сезоні «Дивних див» варто максимально підняти ставки

Čytaty latynkoju
👀 Гейтен Матраццо вважає, що в останньому сезоні «Дивних див» варто максимально підняти ставки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Гейтен Матраццо вважає, що в останньому сезоні «Дивних див» варто максимально підняти ставки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У той час, як зйомки останнього сезону «Дивних див» продовжуються, Гейтен Матраццо, який грає Дастіна у серіалі побував на фан-зустрічі, де відзначив, що хотів би від завершення шоу.

Актор вважає, що у фіналі творцям варто підняти ставки та зробити так, щоб жоден з головних персонажів не відчував себе у безпеці.

Це може звучати безглуздо, але ми повинні вбивати більше людей. Це шоу було б набагато кращим, якби ставки були набагато вищими, якби в будь-який момент будь-хто з цих дітей міг з нього зникнути. Я відчуваю, що ми всі занадто у безпеці.

Що ж це звісно лише побажання одного актора, але чи дослухаються до нього творці серіалу брати Даффер ми зможемо побачити з великою долею імовірності уже наступного року.

Хоча й додамо, що завершення четвертого сезону «Дивних див» загалом дало розуміння того, що у фіналі ставки все-таки будуть підняти і навряд головним героям варто почувати себе у безпеці.

Це навіть стосується й простих акторів, адже раніше ми уже повідомляли, що Едуардо Франко, який зіграв одного з улюблених фанатами персонажів, Арґайла, не отримав запрошення на повернення у п’ятому сезоні.

Також раніше брати Даффери заперечили одну з фанатських теорій, щодо завершення серіалу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...