Реклама

🎥 Касовий успіх «Оппенгеймера» свідчить про нову еру кінематографа, — Нолан

Čytaty latynkoju
🎥 Касовий успіх «Оппенгеймера» свідчить про нову еру кінематографа, — Нолан
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Касовий успіх «Оппенгеймера» свідчить про нову еру кінематографа, — Нолан
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За словами режисера Крістофера Нолана, касовий успіх його фільму «Оппенгеймер» свідчить про те, що ера франшиз у кіно може припинитися.

Режисер прийшов на подкаст Countdown to the BAFTAs разом зі своєю дружиною — продюсеркою Еммою Томас. Там Нолан поділився, що такі фільми, як «Оппенгеймер», доводять, що настав час «пост-франшиз» і «це обнадійливо».

Нолан додав, що фільм нагадав студіям, що людям цікаво дивитися й нові історії, а не лише фільми у рамках франшиз.

Кожен має тенденцію принижувати кінобізнес. Увесь час, поки я працював у кіно, всі пророкували загибель кінотеатрів. Тепер мені ставлять таке запитання: «Що я думаю про здоров’я кінобізнесу?». Ми щойно випустили тригодинний фільм із рейтингом R про квантову фізику, і він заробив мільярд доларів. Як що? Очевидно, що глядачі раді побачити щось нове.

Крістофер Нолан

В іншому місці подкасту Нолан сказав, що зі сценарієм «Оппенгеймера» пройшов повз багато студій, перше, ніж обрати Universal.

Це був перший випадок за багато років, коли ми вирушили з проєктом у багато різних студій. Це захоплюючий процес. Показувати людям свій сценарій і дивитися, що вони думають, завжди трохи нервово. Але ми отримали чудові відгуки.

Крістофер Нолан

На завершення Нолан сказав, що сподівається, що «Оппенгеймер» дав режисерам нову точку відліку щодо того, як орієнтуватися на кіноринку.

Раніше ми розповідали, що сценарій стрічки «Оппенгеймер», написаний від першої особи, вже доступний в інтернеті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...