Реклама

🙃 Джейсон Момоа каже, що було б добре колись зробити «справді хороше кіно»

Čytaty latynkoju
🙃 Джейсон Момоа каже, що було б добре колись зробити «справді хороше кіно»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Джейсон Момоа каже, що було б добре колись зробити «справді хороше кіно»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джейсон Момоа розповів, що йому хотілося б колись зробити «справді хороший фільм».

Актор, який отримав справжню славу після своєї ролі Дроґо у серіалі «Гра престолів» понад десять років тому, з того часу став частиною кількох великих франшиз.

Момоу можна побачити у «Форсажі», а також він був одним з провідних акторів старого кіновсесвіту DC, який завершився його фільмом «Аквамен та загублене королівство», що отримав не надто прихильні відгуки від критиків. Хоча глядачі відзначали, що це «веселий» та дурнуватий фільм для не задумливого походу до кінотеатру.

Наразі актор у розмові з Variety відзначив, що він дійсно не знімався у «серйозних» стрічках, які можуть претендувати на кінонагороди. Водночас він має бажання одного разу змінити це:

Я просто ніколи не знімався в таких фільмах… жоден з моїх фільмів не отримав нагороди. Я не з тих людей. Тож, можливо, одного дня було б непогано знятися в одному з таких фільмів, зробити дійсно, справді хороше кіно.

Однак навряд це буде скоро, адже наразі Джейсну Момоа належить ще знятися у останній частині «Форсажу», де він грає лиходія. Актор відзначив, що ще не бачив сценарію, але уже захоплений поверненням до своєї ролі:

Я викладу свої ідеї, і ми побачимо, що з цього вийде. Але до цього, мабуть, ще далеко. Це буде весело. Весело грати лиходія. Це чудово — грати лиходія.

Нагадаємо, що раніше з’явилися чутки, що останній «Форсаж» отримає менший бюджет та повернеться «до основ» франшизи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...