Реклама

🎥 Режисер «Паразитів» очолив протест проти корейської поліції

Čytaty latynkoju
Variety
🎥 Режисер «Паразитів» очолив протест проти корейської поліції
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Режисер «Паразитів» очолив протест проти корейської поліції
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер фільму «Паразити» Пон Чжун Хо виступив на пресконференції в Сеулі та звинуватив уряд та поліцію в жорстоких діях стосовно артистів.

Протест пройшов на тлі смерті актора Лі Сон Кьона, який наклав на себе руки наприкінці грудня. Варто зазначити, що на той час Лі перебував під слідством поліції через можливе вживання наркотиків у рекреаційних цілях. Крім того, актор перебував під тиском ЗМІ та соціальних мереж через розслідування.

Тепер багато митців Південної Кореї зібралися разом, щоб не допустити повторення трагічної ситуації. Творці також оприлюднили заяву під назвою «Вимоги митців та працівників культури у зв’язку зі смертю покійного актора Лі Сон Кьона»

Я вимагаю, щоб влада провела розслідування, чи не було слідство безпечним для актора. Також ми хочемо знати, чи не було жодного контакту зі ЗМІ під час розслідування.

Пон Чжун Хо

Також на акції протесту митці критично оцінили поліцейські процедури слідства. Своєю чергою місцева поліція заперечує, що вона порушувала будь-які правила слідства щодо актора.

Нагадаємо, Лі Сон Кьон — відомий корейський актор. Він не тільки зіграв у оскароносних «Паразитах», а також був частим учасником Каннського кінофестивалю. Останній його фільм «Сон» вийшов у вересні та довгий час очолював корейський бокс-офіс.

Раніше ми розповідали, що зірку фільму «Паразити» звільнили з нового проєкту через вживання наркотиків.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...