Реклама

👀 «28 тижнів по тому» отримає сиквел, а Денні Бойл повернеться у режисерське крісло

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
👀 «28 тижнів по тому» отримає сиквел, а Денні Бойл повернеться у режисерське крісло
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «28 тижнів по тому» отримає сиквел, а Денні Бойл повернеться у режисерське крісло
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Денні Бойл та Алекс Гарленд повернуться до свого фільму «28 днів потому», адже як повідомляє The Hollywood Reporter вони працюють над продовженням під назвою «28 років потому».

Видання пише, що Бойл повернеться у режисерське крісло, а Гарленд візьметься за сценарій, як і було з оригінальним фільмом 2002 року. Відзначимо, що у 2007 році вже виходив сиквел «28 тижнів потому», де пара Бойл і Гарленд були лише виконавчими продюсерами.

Повідомляється, що нова стрічка має покласти початок абсолютно новій трилогії у рамках цієї франшизи. Однак Бойл виступить режисером лише першого фільму, а Гарленд водночас напише сценарій для трьох стрічок. Бюджет кожного фільму становитиме $75 млн.

Наразі невідомо, коли має вийти «28 років потому», а також не відомий й акторський склад стрічки.

Нагадаємо, що свого часу фільм «28 днів потому» став певною мірою революційним для жанру зомбі-апокаліпсисів, адже у ньому нам показали швидких, агресивніших зомбі. Відзначимо, що у стрічці 2002 року у головній ролі знявся ще мало відомий тоді Кілліан Мерфі.

У фільмі він зіграв Джима, який прокидається від коми через чотири тижні після того, як небезпечний вірус поширився планетою та перетворив значну частину населення на зомбі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...