Реклама

🎬 Rebel Moon від Зака Снайдера за три дні подивилися майже 24 млн глядачів

Čytaty latynkoju
🎬 Rebel Moon від Зака Снайдера за три дні подивилися майже 24 млн глядачів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Rebel Moon від Зака Снайдера за три дні подивилися майже 24 млн глядачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Платформа Netflix оголосила, що фентезі Rebel Moon від Зака Снайдера було найпопулярнішим фільмом на платформі з моменту релізу.

Від прем’єри лише за перші три дні фільм отримав 23,9 мільйона переглядів. Як зазначає THR, це гарний старт для фільму, «який не має великих рейтингів і виграє завдяки силі кінематографічного бренду Снайдера».

«Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» обігнав навіть фільм «Ілюзія безпеки» з Джулією Робертс, Ітаном Гоуком і Махершалою Алі в головних ролях. Стрічка також вийшла у 2023 році та набрала 19,7 мільйона переглядів за сім днів.

Представити Rebel Moon світовій аудиторії було справді неперевершеним досвідом, і я дуже радий, що цей фільм став №1 у світі. У нас є найвідданіші та найвідданіші шанувальники в усьому світі, про яких може побажати будь-який кінематографіст, і бачити їх постійну підтримку було надзвичайно корисним досвідом.

Зак Снайдер

Нагадаємо, стрічка Rebel Moon поділена на дві частини й перша з них — «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» — вийшла 22 грудня.

У першій частині Rebel Moon розповідають історію Кори, колишньої солдатки безжальної імперії, що сіяла хаос по всій галактиці, яка збирає армію воїнів для боротьби проти своїх колишніх господарів.

Головну роль у фільмі виконує Софія Бутелла (Kingsman), а разом з нею також ми побачимо Чарлі Ганнема («Сини анархії»), Ед Скрейн («Гра престолів»), Мішель Гаусман («Гра престолів»), Джимон Гонсу («Шазам!») та ін.

Раніше ми розповідали, що Netflix показав тизер другої частини Rebel Moon від Зака Снайдера.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...