Реклама

🤔 Крістофер Нолан підтримав Зака Снайдера та відзначив його вплив на кіно

Čytaty latynkoju
🤔 Крістофер Нолан підтримав Зака Снайдера та відзначив його вплив на кіно
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Крістофер Нолан підтримав Зака Снайдера та відзначив його вплив на кіно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У той час як нова стрічка Зака Снайдера лідирує в топі Netflix з майже 24 млн переглядів лише за перші чотири дні з релізу, вона також зіткнулась з великою кількістю критики. Наразі «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» має на Rotten Tomatoes рейтинг схвалення від критиків на рівні 24% та 64% від глядачів.

З огляду на це, висловити слова підтримки вирішив ніхто інший, як Крістофер Нолан, який відзначив вплив Зака Снайдера на супергеройські та науково-фантастичні стрічки. Як передає слова режисера «Оппенгеймера» Variety:

Немає жодного супергеройського науково-фантастичного фільму, який би не мав певного впливу Зака. Коли дивишся фільм Зака Снайдера, то бачиш і відчуваєш його любов до потенціалу кіно. Потенціалу, який може бути фантастичним, перебільшеним у своїй реальності, але зворушувати і хвилювати вас.

Видання також нагадало, що Нолан раніше виступав продюсером стрічки Снайдера про Супермена «Людина зі сталі», а також відзначав його роботу над «Хранителями». Він відзначив, що цей фільм випереджав свій час.

Завжди вважав, що «Хранителі» випередили свій час. Ідея команди супергероїв, яку він так блискуче підриває, ще не була поширена в кіно. Було б цікаво побачити його після «Месників».

Також раніше Крістофер Нолан розповів, що почувається «чудово» щодо стану кінобізнесу сьогодні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...